Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluun


Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme niin nopeasti ja hyvin kuin se on mahdollista. Älä siis epäröi ottaa yhtettä meihin niin isoissa kuin pienissäkään kysymyksissä. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse [email protected]. Lisää tietoja löytyy ota yhteyttä-sivulta.

Ostotiedot, toimitus och palautus

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Toimitustavat ja -ehdot

Löydät toimitusvaihtoehtojemme toimitusajat ja -hinnat täältä: Toimitustavat ja toimituskulut

 

Vaihto ja palautus
Palautusohjeet löytyvät täältä: Vaihto ja palautus.

 

Valitukset

Mikäli tuote tai paketti on virheellinen tai toimituksessa vahingoittunut, siitä tulee tehdä valitus. Tuolloin Tieroom vastaa postimaksuista. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] niin korvaamme tilaamanne tuotteen mahdollisimman nopeasti.

 

Tietosuoja

Tieroom AB takaa turvallisuutesi asioidessasi verkkokaupassamme. Maksumme käsittelee markkinoita johtava Adyen. Kaikki luotto- ja pankkikorttitiedot lähetetään salatulla yhteydellä. Henkilötietoja tai sähköpostiosoitteita ei tuoda ulkopuolisten tietoon.Usein Kysyttyä

Mitä Tieroom.fi tarjoaa?

Tieroom.fi tarjoaa laajan valikoiman käsintehtyjä silkkisolmioita jokaiselle miehelle edullisesti.

 

Mitkä ovat maksutavat?

• Verkkopankki
• Pankki- ja luottokortti
• PayPal
Lisätietoja miten toimit saat tilaushetkellä sekä vahvistuksessa, jonka saat sähköpostitse.

 

Miten nopeesti tilaus toimitetaan?

Tilaukset toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tieroom toimittaa viikonlopun aikana tehdyt tilaukset seuraavana maanantaina.

 

Mikä on Tieroomin vaihto- ja palautusoikeudet?

Tieroomin tavoitteena on asiakkaiden tyytyväisyys. Mikäli et ole 100% tyytyväinen tilauksesi sisältämiin tuotteisiin, voit joko vaihtaa ne samanarvoisiin tuotteisiin tai palauttaa Tieroomille. Tilaamillasi tuotteilla on 60 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja lähetetty Tieroomille (postileimattu) 60 vuorokauden sisällä päivästä, jolloin tilaus on tehty.