Asiakaspalvelu

Tieroom Asiakaspalvelu

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

2. Ostotiedot, toimitus ja palautus

3. Usein kysyttyä (FAQ)1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun


Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme niin nopeasti ja hyvin kuin se on mahdollista. Älä siis epäröi ottaa yhtettä meihin niin isoissa kuin pienissäkään kysymyksissä. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse [email protected]. Lisää tietoja löytyy ota yhteyttä-sivulta.

2. Ostotiedot, toimitus och palautus

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Toimitustavat ja -ehdot

Lähetysaika 2-4 arkipäivää. Voit myös valikoida nopeamman maksullise DHL lähetyksen. Ennen 16.00 (17.00 DHL) suoritetut tilaukset lähetetään normaalisti samana arkipäivänä. Mikäli tilaat perjantaina 16:00 jälkeen, lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä lähetämme tilauksesi maanantaina. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan tilauksenne suoraan kotiovelle. Suuremmat tilaukset toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan.

 

Rahtimaksut

Ilmainen toimitus kaikista tilauksista.

 

Vaihto ja palautus

Kauppa on lopullinen vasta, kun asiakas on nähnyt ja hyväksynyt tuotteen. Täysi vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas saa halutessaan vaihtaa tuotteen tai rahansa takaisin, mikäli tuotetta ei ole käytetty ja se palautetaan alkuperäispaketissa. Tuotteen vaihdosta tai palautuksesta syntyvät postikulut asiakas maksaa itse. Virheellisen tuotteen palautuskulut maksaa Tieroom.

 

Jotta voimme palvella palautusten kanssa nopeammin, palautuksen mukaan tulee toimittaa täydellisenä täytetty palautuslomake.

Lataa tästä palautuslomake pdf-muodossa.


Vaihto- ja palautusosoite:
Tieroom
Jokikuja 3
61100 Peräseinäjoki
SUOMI

 

Valitukset

Mikäli tuote tai paketti on virheellinen tai toimituksessa vahingoittunut, siitä tulee tehdä valitus. Tuolloin Tieroom vastaa postimaksuista. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] niin korvaamme tilaamanne tuotteen mahdollisimman nopeasti.

 

Tietosuoja

Tieroom AB takaa turvallisuutesi asioidessasi verkkokaupassamme. Maksumme käsittelee markkinoita johtava Paytrail. Kaikki luotto- ja pankkikorttitiedot lähetetään salatulla yhteydellä. Henkilötietoja tai sähköpostiosoitteita ei tuoda ulkopuolisten tietoon.3. Usein Kysyttyä

Mitä Tieroom.fi tarjoaa?

Tieroom.fi tarjoaa laajan valikoiman käsintehtyjä silkkisolmioita jokaiselle miehelle edullisesti.

 

Mitkä ovat maksutavat?

• Verkkopankki
• Pankki- ja luottokortti
• PayPal
• SEPA
Lisätietoja miten toimit saat tilaushetkellä sekä vahvistuksessa, jonka saat sähköpostitse.

 

Mitkä ovat toimitustavat ja -ehdot?

1. Pikalähetys - lähetysaika 2-4 arkipäivää, toimitus maksuton – 0 € (Suosituin!)
2. DHL express, *1-2 arkipäivää lähetystunnuksella, mikäli tilaat arkipäivänä ennen 17:00 – 9 €
* DHL Express toimituksen normaalisti 1 työpäivää suurkaupunkeihin ja 2 työpäivää pienille paikkakunnille.

 

Miten nopeesti tilaus toimitetaan?

Tilaukset toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tieroom toimittaa viikonlopun aikana tehdyt tilaukset seuraavana maanantaina.

 

Mikä on Tieroomin vaihto- ja palautusoikeudet?

Tieroomin tavoitteena on asiakkaiden tyytyväisyys. Mikäli et ole 100% tyytyväinen tilauksesi sisältämiin tuotteisiin, voit joko vaihtaa ne samanarvoisiin tuotteisiin tai palauttaa Tieroomille. Tilaamillasi tuotteilla on 60 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja lähetetty Tieroomille (postileimattu) 60 vuorokauden sisällä päivästä, jolloin tilaus on tehty.

 

Jotta voimme palvella palautusten kanssa nopeammin, palautuksen mukaan tulee toimittaa täydellisenä täytetty palautuslomake.
Lataa tästä palautuslomake pdf-muodossa.

 

Kirjoita osoitteeksi:
Tieroom
Jokikuja 3
61100 Peräseinäjoki 
SUOMI.

COPYRIGHT 2009-2022 TIEROOM