Yrityspalvelu

TILAA SOLMIOT YRITYKSELLESI TAI KUOROLLESI

Tieroomilta voit tilata solmiot solmukkeet ja taskuliinat yhtiöllesi olipa kyseessä sitten juhla tai työpäivän piristys. Tuotteissamme on yli 300 tyyliä, kuosia ja väriä, joista varmasti löytyy juuri sinun yhtiöllesi sopiva. Varastosta löytyvillä tuotteilla on nopea toimitusaika. Suuremmissa tilauksissa on myös mahdollista vaikuttaa esimerkiksi solmion kuosiin ja väreihin sekä halutessanne myös käyttää yhtiön logoa. Yhtiöasiakkaat voivat tilata laskulla.

Ota yhteyttä

Referensit

Asiakkainamme on muun muassa suuria konserneja, ravintoloita, kuntia, urheiluseuroja, kouluja sekä kuoroja.

The English School

ENGLANTILAINEN KOULU

Helsingissä sijaitseva Englantilainen Koulu, joka perustettiin 1945, on edelläkävijä kaksikielisessä opetuksessa Suomessa. Koulu hankki meiltä jokaiselle oppilaalle solmion mariininsinisellä pohjalla, punaisin ja valkoisin raidoin. Täydellinen väriyhdistelmä!

KING

King on yksi menestyksekkäimmistä peliyhtiöistä. Se on mm. kehittänyt suositun Candy Crush Saga-pelin. Tieroom sen sijaan kehitti solmion, jonka ruskea pohja ja värikkäät pilkut ovat kuin haettu Candy Crush värimaailmasta.

UPPSALA BASKET

Ruotsin koripalloliigassa (Basketligan) pelaava Uppsala Basket on joukkue, joka on ollut mukana joka vuosi 1992 lähtien. Pelaajat voivat nyt tyylikkäästi edustaa joukkueensa punaisissa solmiossa, jossa on Uppsala Basketin klubimerkki. Solmioita myytävänä klubin shopissa myös faneille.

MILITÄRSÄLLSKAPET

Ruotsalainen Militärsällskapet rakentuu jo lähes 160 vuotiaalle perinteelle. Vuodesta 1852 ovat usean sukupolven upseerit tavanneet Militärsällskapet-tapahtumissa. Heille Tieroom järjesti punaisen solmion sinisin ja keltaisin raidoin sekä heidän kunniamerkein.

ROCK ART OF SWEDEN