Miesten huivit

Kaulaliina on fantastinen muodin lisävaruste. Se on monipuolinen ja tyylikäs. Kaulaliinan lämmittävä vaikutus tulee ehkä ensimmäiseksi mieleen, mutta se on niin paljon muutakin. Lampaanvillainen kaulaliina voi luoda kauniin kontrastin päällystakin kanssa, aivan kuten tarkkaan harkittu, silkkihuivin ja tavallisen bleiserin yhdistelmä, joka voi antaa tunteen, että se on poimittu suoraan Milanon, tai Pariisin huippumuodin esityslavoilta.

Tieroomin kaulaliinat ovat kaikki oman merkkimme alla olevia laatutuotteita. Useimmat niistä on valmistettu Italiassa, ja ne on valmistettu korkealuokkaisimmasta villasta, silkistä ja puuvillasta.

Lue lisää

22 tuotetta

per sivu

22 tuotetta

per sivu

Kaulaliinat

Kaulaliinat eristävät kylmyydeltä, mutta nykyajan huomio kaulaliinojen käytössä, on kohdistunut lähinnä tyylillisiin, sekä muotiseikkoihin. Tietenkin käytännöllinen, ja lämmin kaulaliina, voi näyttää myös erittäin muodikkaalta, ja vastakohtaisesti, muodikas liinakin voi pitää kaulasi lämpimänä, viileinä päivinä.

Miesten kaulahuivit

Kaulaliina on upea muotilisäke, ja se mahdollistaa hienon kontrastin luomisen. Paksuus on selkeästi liitetty myös kaulaliinan ominaisuuksiin. Äärimmäisen yksinkertaistettuna, tämä tarkoittaa sitä, että ohut merkitsee juhlallisuutta (muodollinen pukeutuminen), ja paksu merkitsee lämpöä (rento pukeutuminen). Sinä voit valita, ja yhdistää, molemmat vaihtoehdot. Lampaanvillainen kaulaliina pitää sinut lämpimänä, mutta voit myös suosia näyttävyyttä, aivan kuten ohut italialainen, kašmir-liina, joka voi lisätä näyttävyyttä asukokonaisuuteen, ja estää viileän tuulen hiipimisen kaula-aukostasi sisään, poistaen palelemisen tunnetta.

Huomioimisen arvoisia asioita, kun olet hankkimassa kaulaliinaa:
- Luonnonkankaita arvostetaan eniten, mutta monet suosivat keinotekoisia kankaita, niiden toimivuuden ja hinnan takia.
- Ohuet huivit mahdollistavat taidokkaampien solmujen teon.
- Mitä ohuempi huivi, sitä tyylikkäämpi ulkoasu, muodollisen pukeutumisen näkökulmasta katsottuna.
- Kangas on tärkeä vedenjakaja. Silkki = juhlallisuutta / muodollisuutta.
- Ulkoilmassa / lämmön eristyksen ominaisuuksien suhteen, villa on voittaja.
- Tarkista huivin kuviointi kaulaliinan molemmilta puolilta, koska kaksipuolinen kuviointi yleensä osoittaa, kuinka huivi on solmittavissa.
- Tyypillinen rinnastus - vähemmän kuviota / väriä = lisää monipuolisuutta. Jos haluat monipuolisuutta ja lisätä yhdisteltävyyttä, suosi yksinkertaisuutta, niin kuvioiden, kuin värienkin suhteen. Jos haluat käyttää kaulaliinaasi antamaan kontrastia, kiinnitä huomiota kuvioihin, sekä kuvioiden kokoon. Jos sinulla on ruudullinen päällystakki, ja valitset isoruutuisen kaulaliinan, "törmäävät" nämä kaksi vaatekappaletta varmasti keskenään. Vaikka valitsisit leveäraitaisen kuvion, voi ristiriidan muodostuminen olla edelleen mahdollista. Joten, kuvion koolla on merkitystä yhteensopivuuden kannalta, ei ainoastaan värillä ja kuvion tyypillä.