Vaihto ja palautus

PALAUTUS JA VAIHTO

Voit tehdä palautuksen 60 päivän sisällä toimituksesta, mistä syystä tahansa.

1. PALAUTUKSEN/VAIHDON ERI VAIHEET

Palautukset

Laita paketin mukana tullut lähetyslista palautuksen mukaan, ja ruksaa palautettavat tuotteet. Jos sinulla ei ole lähetyslistaa tallessa, voit pyytää meitä lähettämään sinulle sähköpostitse uuden jonka voit sitten tulostaa.

Laita palautettavat tuotteet varovasti pakkauksen sisälle. Sulje pakkaus ja tarkista että se on tiivis. Lisää tarvittaessa teippiä.

Kiinnitä valmiiksi maksettu palautuskortti vanhan lähetyskortin päälle jos käytät samaa pakkausta jossa tilaus saapui. Jos sinulla ei ole palautuskorttia tallessa, voit pyytää meitä lähettämään sinulle sähköpostitse uuden jonka voit sitten tulostaa.Vie palautus sitten lähimpään postiin/ postilaatikkoon.

Palautuksen kiinteä hinta on 5€ joka vähennetään maksun palautuksen yhteydessä. Jos haluat maksaa postikulut itse, kirjoita osoitteeksi kohdassa 2 oleva osoite.

Jos haluat palautuksesta kuitin, voimme lähettää tulostettavan kopion sähköpostilla.

Vaihdot

Jos haluat vaihtaa yhden tai useamman tuotteen tilauksestasi, tee vain uusi tilaus meidän sivuilla. Palauta sitten yllä olevien ohjeiden mukaisesti tuotteet jotka haluat lähettää takaisin ensimmäisestä tilauksesta.

2. Vaihto- ja palautusosoite

Tieroom
Salabacksgatan 58
754 32 Uppsala
Sweden

☞ Muista lähettää lähetyslista palautettavien tuotteiden mukana ☜

3. PALAUTUSTEN KÄSITTELYAIKA

Palautuksella saattaa kestää noin viikon saapua meidän varastolle, ja sen jälkeen palautuksen käsittelyssä saattaa kestää vielä muutama päivä. Jos olet maksanut luottokortilla, saattaa kestää 2-3 päivää ennen kuin maksu näkyy tililläsi. Jos käytit maksuun Paypal-maksutapaa, maksu palautuu heti. Jos maksoit verkkopankin kautta, voi kestää jopa kaksi viikkoa ennen kuin palautus näkyy tililläsi.

Varaudu siis odottamaan maksun palautusta 2-3 viikkoa postituksen jälkeen.

4. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä vaihtoihin tai palautuksiin liittyen.

HUOM!

Kiinteä hinta 5€ palautuksesta vähennetään maksun palautuksen yhteydessä

Jos on kulunut yli 45 päivää tilauksesta ja haluat palauttaa tuotteita, ilmoitathan meille ensin sillä silloin tarvitset uuden palautuskortin.

Voit avata ja kokeilla tuotteita vapaasti, mutta muutoin palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja samassa kunnossa kuin saapuessa, jotta voit saada palautuksesta hyvityksen.

Jos olet käyttänyt alennuskoodia tilauksen yhteydessä, alennus voidaan poistaa tilauksesta jos alennuskoodin ehdot eivät enää palautuksen myötä täyty.