Vaihto ja palautus

Täysi vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas saa halutessaan vaihtaa tuotteen tai rahansa takaisin, mikäli tuotetta ei ole käytetty ja se palautetaan alkuperäispaketissa.

1. Palautuslomake

Tuotteita palautettaessa
Jos vain palautat tuotteita, lähetä paketissa tuleva palautuskuitti meille ja rastita ne tuotteet, jotka haluat palauttaa. Jos tarvitset kuitin itsellesi, lähetä meille sähköpostia niin lähetämme sinulle uuden kuitin.

Tuotteita vaihdettaessa

Jos haluat vaihtaa yhden tai useamman tuotteen, on nopeinta ja helpointa tehdä uusi tilaus ja sitten vain palauttaa vaihdettavat tuotteet yllä olevan ohjeen mukaisesti. Mikäli et halua käyttää enempää rahaa, voit tulostaa ja täyttää vaihtolomakkeemme ja lähettää sen vaihdettavien tuotteiden kanssa meille.

2. Vaihto- ja palautusosoite

Tieroom
Jokikuja 3
61100 Peräseinäjoki
SUOMI

☞ HUOM! Lähetä palautuksesi Postin välityksellä. Täytä kuitti tai palautuslomake ja lähetä se palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden mukana meille ☜

3. Ota yhteyttä

Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme niin nopeasti ja hyvin kuin se on mahdollista. Mikäli tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhtettä meihin palautuksen ja vaihdon yhteydessä. Jos haluat reklamoida tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected]

Muistaa!

Tuotteen vaihdosta tai palautuksesta syntyvät postikulut asiakas maksaa itse. Mikäli tuote tai paketti on virheellinen tai toimituksessa vahingoittunut, tuolloin Tieroom vastaa postimaksuista. Vaihdossa lähetettävät tuotteet lähetetään maksutta.

Asiakas saa kokeilla tuotteita kotona, mutta palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättöiä ja alkuperäispakkauksessaan.

Jos asiakas on saanut alennusta tilatessaan (esim. tilatessaan 3 tai enemmän) vähennetään tämä alennus palautettavasta summasta, mikäli alennuksen ehdot eivät enää täyty.

Vaihto ja palautus

COPYRIGHT 2009-2022 TIEROOM