Toukokuu ja kesäkuu ovat opintojen päättymiskuukausia. Me, joilla lakkiaiset ja valmistujaiset ovat muistona valokuva-albumissa - sellainen analoginen kansio menneisyydestä -, olemme hieman kateellisia päättäjäispäivän todennäköisesti aamusta iltaan kestävästä juhlinnasta. Juhlinnankin voi hoitaa tyylikkäästi ja kysymys kuuluukin: Kuinka tyylikkäästi aiot juhlia lakkiaisia ja valmistujaisia?

Pukeutuminen lakkiaisiin ja valmistujaisiin

Emme aio saarnata siitä, miten päättäjäisiin pitäisi pukeutua, tai siitä juotko kahvin kanssa rasvatonta tai kevytmaitoa. Sen kuitenkin tiedämme, että farkut ja t-paita won’t do it. Aloita homma siis valikoimalla upea puku ja siihen sopivat kiillotetut kengät. Tumman puvun kanssa valkoinen tai vaaleansininen kauluspaita on varma ja hyvä valinta. Mikäli kuitenkin haluat erottua muista varman päälle valitsijoista, suosittelemme värikkäämpää kauluspaitaa, mielellään näyttävällä kuviolla. Pisteen i:n päälle saat valikoimalla solmion tai solmukkeen ja siihen sopivan taskuliinan. Älä kuitenkaan valikoi taskuliinaa samalla kuosilla kuin solmiota, koska se olisi pieni tyylivirhe. Onnea opintonsa päättäville!

Lakkiaisiin ja valmistujaisiin suosittelemme esim. seuraavia yhdistelmiä!

Aaron solmio, maidonvalkoisilla pilkuilla ja mustalla pohjalla, on välttämättömyys jokaisen vaatekaapissa. Lisää siihen Quinn neuletaskuliina ja saat erittäin käytännöllisen yhdistelmän.

Aaron kapea solmio Tieroom.fi verkkokaupasta Aaron solmio Quinn musta neuletaskuliina Quinn taskuliina

Taivaallinen yhdistelmä juhliin on punainen, kapea, Etienne solmio ja tummanpunainen, kukkakuvioinen, Eilert taskuliina.

Etienne punainen solmio Etienne kapea solmio Eilert taskuliina Eilert taskuliina

Egon solmukkeen raikkaat vaaleanpunaiset raidat ja Logan taskuliinan hillitty raitastruktuuri kahdella eri vaaleanpunaisen sävyllä järjestää rakkautta ensi silmäyksellä!

Egon sitomaton solmuke Egon sitomaton solmuke Logan taskuliina Logan taskuliina

Kaikki haluavat vaaleansinisiä elefantteja lakkiaisiin ja valmistujaisiin! Sen järjestää Santino solmio yhdessä hillityn, vaaleansinisen, Sid taskuliinan kanssa.

Santino solmio Santino solmio Sid taskuliina Sid taskuliina

Edvin solmion vaaleansininen ja oranssi pienipilkkuinen kuvio tekee sinusta Frej taskuliinan kultaisen värin kanssa illan upeimman jäbän!

Edvin kapea solmio Edvin kapea solmio Frej taskuliina Frej taskuliina