Oletko saanut kutsun häihin tai oletko jopa itse sanomassa tahdon? Me puolestamme tahdomme tarjota vinkkejä sopivista solmio ja taskuliina-yhdistelmistä.

Vinkkejä hääpukeutumiseen

Miesväelle tumma puku ja valkoinen kauluspaita on aina upea ja varma valinta. Takin alle vielä liivi niin tyylikkyys pysyy, vaikka riisuisit puvuntakin vähäksi aikaa pois. Kengät ja sukat kannattaa myös valita huolella unohtamatta kenkien kiillottamista ennen lähtöä! Nyt on tarkoituksena tuoda esiin juuri sinun tyylisi. Yleisenä ohjeena voidaan sanoa, että useimmat solmiot sopivat yksiväristen paitojen kanssa käytettäviksi. Puvun rintataskuakaan ei kannata jättää tyhjäksi, vaan kannattaa valita taskuliina, joka heijastaa solmiota.
Millainen solmio häihin?

Sopivia solmio ja taskuliina-yhdistelmiä häihin

Vidar-solmio on todellinen partykuningas ja jatkuvasti hauskan perässä! Beige pohja, jolla vaaleanpunaiset ja valkoiset raidat, sopivat mainiosti yhteen Hana-taskuliinan valkoisten pilkkujen kanssa.

Khaled-solmio antaa sinulle hienostuneisuutta ja yksinkertaisuutta yhdessä ja samassa paketissa valkoisen Jarmo-taskuliinan kanssa.

Notch Khaled solmio Notch Khaled Valkoinen taskuliina Notch Jarmo
Lämmin tervehdys vihreältä saarelta! Kukallinen Ruairi-taskuliina, vihreällä pohjalla, viihtyy Antonio-solmion vaaleanpunaisten ja valkoisten raitojen kanssa.

Kapea Ojin-solmio säteilee valtaa ja itsevarmuutta. Towny-taskuliina ei tee olemassaoloa vaikeaksi.

Notch Ojin Notch Ojin Notch Towny Notch Towny
Elwood-taskuliina on lähes täydellinen sekoitus vihreän sävyjä puvuntaskuun. Indiana-solmion kanssa tämän on uskaliaan upea yhdistelmä.

Chico-solmio vetää sanattomaksi! Price-taskuliina on liila potpuri illan hitaista. Yhdessä nämä luovat liilan sensaation!

Notch Chico Notch Chico Notch Price Notch Price