Here comes the sun! Ja täältä tulee seitsemän tuoretta Notch-luomusta. Kevät tahtoo kevyempiä materiaaleja, joten tässä teille muutama makupala.

Valkoinen puuvillasolmio Akira antaa sinulle huolettoman Riviera-lookin. Pellavaluomus Yannin klassinen kalanruotokuvio on lainannut värisävynsä vihreistä oliiveista. Notch esittelee myös ensimmäiset kaksi denimluomustaan, Farkku ja Xiddiga, viimeksi mainittu tähtikuviolla. Denim on ehdottomasti siirtynyt juhlavammalle puolelle - solmio farkkutakin ja farkkusolmio puvun kaverina on varsin hyvä yhdistelmä nykyään.

Spring-break_Denim_600x600

Kevään käyntiin potkaiseminen on vaikea tehdä ilman kukkakuoseja, joten olemme ottaneet mukaan myös kolme designia, jotka varmasti huomataan, olivatpa ne sitten kaulassasi tai rintataskussasi. Muu asukokonaisuus on hyvä pitää tuolloin aika hillittynä, jotta vältytään värien yliannostukselta - Narcissus, Guy ja Gaspard luovat elämää tarpeeksi jo ihan omina itsenään. Mikäli rohkeus ei riitä kukallisiin solmioihin tai solmukkeisiin, kokeile taskuliinaa, sillä se pilkottaa rintataskusta vain hieman.

 

Olkaa hyvät ja tervetuloa Spring break by Notch- kokoelman pellava, puuvilla ja farkku!

Spring-break_flower-ties_600x600