Yksi asiakkaistamme tiedusteli, mikäli voisimme jakaa vinkkejä solmion hankinnan perusteista hänen 30-vuotiaalle veljelleen. Sen me teemme mielellämme ja tässä on vastauksemme. 

30-vuotiaalle veljellesi, suosittelemme klassisen leveitä miesten solmioita. Mikäli veljesi on keskiarvoa pidempi ja muuten normaalivartaloinen, voisimme suositella vaihtelun vuoksi hänen solmiokokoelmaansa myös muutamaa kapeaa solmiota.

Ensimmäinen suosituksemme on, että veljesi hankkii kaksi yksiväristä solmiota, jotka ovat helposti yhdistettävissä raidallisen kauluspaidan ja takin kanssa. Esimerkkeinä yksivärinen punainen solmio Notch Andy ja vaaleansininen Notch Habib. Lisäksi ottaisimme mukaan vielä yhden yksivärisen solmion ja tämä olisi tietenkin musta solmio Notch Gino. Kaikkien kolmen mainitun solmion kuosit ovat hillitysti strukturoituja, joka antaa niille hieman ylellisemmän fiiliksen verrattuna solmioon, jossa on ihan sileä pinta. notch_andy_habib_gino Yksiväristen solmioiden lisäksi jokaisella pitäisi olla vähintään yksi raidallinen solmio. Tällaisen klassisen tyylin edustaja on Notch Clayton solmio, jolla on sinisiä ja valkoisia raitoja tummanpunaisella pohjalla. Houkutteleeko raidallinen solmio, jossa on vähän enemmän särmää? Rohkea muotileijona voi valikoida Notch Dawit solmion, joka on karkeamman tuntuinen pellavan ja silkin sekoitus. Pilkullista solmiotakaan ei saa unohtaa. Suosittelemme valkopilkullista solmiota, koska sen pystyy helposti yhdistämään eri paitojen kanssa. Hieman haastavampaa on yhdistää solmio värillisillä pilkuilla. Valkoisia pilkkuja löytyy sekä Notch Greger ja Notch Claude solmioista. Ruutukuvioisista solmioista suosittelemme Notch Bjarke solmiota, jonka vaaleansininen pohja on helppo yhdistää moneen eri väriin tai Notch Lauritz solmiota, jonka voi yhdistää tummempiin väreihin kuten ruskeaan, tummanpunaiseen, mustaan, jne.notch_bjarke_lauritz Jokainen tarvitsee myös bailaussolmion perjantai illaksi! Notch Zlatan ja Notch Luther solmio ovat kaksi mainiota valintaa ennen pubikierrosta. Paisley- ja kukkakuvioiset solmiot auttavat sinua erottumaan joukosta ja keräävät taatusti haluamasi huomion. :)