Herrasmuoti yhdistetään voimakkaasti siniseen väriin. Voitaisiin jopa sanoa, että miesten vaateteollisuus rakastaa sinistä. Sinisellä on useita vivahteita, kaikki vaaleansinisestä tummansiniseen, jotka yhdistetään vahvasti tyylikkyyteen ja rauhallisuuteen.

Vähemmän yllätyksellistä lienee se, että myös me Tieroomilla pidämme sinisestä upeissa kravateissa, solmukkeissa ja taskuliinoissa. Meillä on suuri tarjonta sinisiä kravatteja, kaikkea yksivärisistä aina paisley-kuvioisiin saakka. Kysymys kuuluukin, kuinka upeaa jälkeä syntyy, kun näitä yhdistetään klassiseen vaaleansiniseen paitaan? Kokeilkaamme neljää eri vaihtoehtoa.

Sininen 100 metrin syvyydessä

Neulesolmiot ovat viimeisin lisäys suuressa kravattikokoelmassamme. Notch Angelo-kravatin mariininsininen karkea silkkineulos toimii upeasti vaaleansinisen paidan kanssa. Saat välittömästi rennon ja arkeen sopivan tyylin.
Notch Angelo - Sininen kravatti
 

Vaaleansinisten elefanttien marssi

Jos haluaa aloittaa leikkisästi, on valinta Notch Santino-kravatti, jonka mariininsinisellä pohjalla tömistelevät vaaleansiniset elefantit. Tulet useampaan kertaan kuulemaan kommentteja coolista elefanttisolmiostasi.
notch-santino_sininen-kravatti_800px
 

Vaalean- ja tummansiniset ruudut

Notch Bjarke-kravatti, punaisin ja valkoisin viivoin yhdistettynä vaalean- ja tummansinisiin ruutuihin, sopii loistavasti vaaleansinisen paidan kanssa. Olipa käytössäsi sitten tummanharmaa puvuntakki tai farkkutakki.
Notch Bjarke - Sininen kravatti
 

Paisley on täällä taas

Notch Elden-kravatti antaa astetta ylellisemmän ilmeen tummansinisellä sävy sävyyn olevalla paisley-kuviolla. Mikäli valitset tämän kravatin aamulla töihin lähtiessä, ei sitä tarvitse vaihtaa ennen mahdollista yökerhovierailuakaan.
Notch Elden - Sininen kravatti
 
Lisää mahdollisuuksia vaaleansinisen paitasi kaveriksi löydät siniset kravatit- valikoimastamme.