WEDDING TIESWEDDING TIES

HÄÄSOLMIOT

Tieroomin laajan valikoiman ansiosta meillä on solmiot jokaiseen häihin. Seuraa alla olevia luokkalinkkejämme tai vieritä alas tämän sivun alaosaan nähdäksesi suosituimmat häävalintamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos et löydä tarvitsemaasi tai sinulla on kysyttävää.

Osta kategorioiden mukaan

HÄÄSOLMIOT LUOKROSTA

Onnittelut tulevasta häistäsi! Teemme mielellämme parhaamme löytääksemme täydellisen solmion erityispäivääsi varten. Yli 500 suunnittelumme joukosta löydät todennäköisesti sen, mitä tarvitset sovittaaksesi morsiuspukusi, teeman häihisi tai vain löytääksesi erityisen lookin sulhaselle.

Suosituimmat suunnittelumme tätä suurta päivää varten ovat yksivärisiä, joissa on tarkoin valittu väri. Voimme periaatteessa auttaa sinua valitsemaan minkä tahansa sateenkaaren osan. Jos haluat kuviota, niitä ei myöskään puutu. Paisley, kukat ja pisteet ovat hyvin suosittuja malleja.

Jos tarvitset useita kappaleita bestmaneillesi, suurin osa suunnitelmistamme on saatavilla suurina erinä. Jos emme niitä ole riittävästi, kerro siitä meille, ja ehkä pystymme tuottamaan lisää ajoissa.

Lapsille, jotka pukeutuvat juhlallisesti, meillä on myös solmioita 3-13-vuotiaille ja rusetteja 3-7-vuotiaille. Useimmat niistä ovat saatavilla samoilla malleilla aikuisten koossa, jotta isä ja poika voivat sovittaa asunsa tyylikkäästi yhteen. Löydät lapsille tarkoitetut solmiot täältä ja lapsille tarkoitetut rusetit täältä.

Uusimpien hääsuunnitelmien varmistamiseksi tarkista kokoelmasivu viimeisimmän hääjulkaisumme osalta. Hääkokoelmamme ovat jatkuva seuranta häämuodista ja hääsuuntauksista, asiakaspalautteiden analysointia sekä kokemusta siitä, mikä toimii hyvin häissä.

Jos et löydä tarvitsemaasi tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi otaa meihin yhteyttä.

Lisäksi inspiraatiota varten alla on valikoima suosituimpia hääsuunnitelmiamme. Muista kuitenkin, että ne ovat vain pieni otos siitä, mitä meillä on tarjota. Siirry pääkategorioihimme solmiot, rusetit ja taskuliinat nähdäksesi koko valikoimamme.

VALITSE VÄRI ALLA

... JA LÖYDÄ ETSIMÄSI HÄÄSOLMI!

SUOSITUKSET HÄÄKUVIOT Näytä kaikki