WEDDING TIESWEDDING TIES

HÄÄSOLMIOT

Tieroomin laajan valikoiman ansiosta meiltä löytyy solmiot kaikkiin häihin. Seuraa alla olevia kategorialinkkejämme tai vieritä sivun alaosaan löytääksesi suosituimmat häävalintamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta tai sinulla on kysyttävää.

Shoppaile kategorioittain

HÄÄSOLMIOT LUOKROSTA

Onnittelut tulevista häistä! Teemme parhaamme löytääksemme täydellisen kravatin erityiseen päivääsi. Yli 500 tuotteen mallistostamme löydät mitä todennäköisimmin tarvitsemasi morsiamen mekkoa varten, häittenne teemaan tai löydä meiltä se haluamasi sulhasen lookki.

Suosituimmat mallimme suurta päivää varten ovat huolella valitut yksiväriset lisäkkeet. Voimme auttaa sinua selviämään ihan jokaisen sateenkaaren värin läpi. Jos haluat kuvioita, niistäkään ei ole pulaa. Mallit, kuten Kasmir, kukat ja pilkut, ovat erittäin suosittuja.

Jos kaipaat useita kappaleita bestmanille ja muille sulhasmiehille, suurinta osaa malleistamme on saatavana suuria määriä. Jos meillä ei ole tarpeeksi tarjontaa, niin kerro meille ja voimme ehkä tuottaa enemmän niitä ajoissa.

Kaikille lapsille, jotka haluavat pukeutua tyylikkäästi, on myös tarjolla solmiota 3–13-vuotiaille ja rusetteja 3–7-vuotiaille. Useimmissa on sama malli, joka on saatavana myös aikuisten kokoina, joten voit saada isälle ja pojalle yhteensopivat lisäkkeet. Lasten solmiomme löydät täältä ja rusettimme lapsille täältä.

Löytääksesi uusimmat häämallit, tutustu  kokoelmien sivulla olevaan uusimpaan hääjulkaisuun. Häämallistomme ovat tulosta häämuodin ja häätrendien jatkuvasta seurannasta, asiakaspalauteanalyysistä ja omasta kokemuksestamme siitä, mikä häissä toimii hyvin.

 Jos et löydä tarvitsemaasi tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Jos etsit vielä inspiraatiota, alla on valikoima suosituimmista häämalleistamme. Muista kuitenkin, että ne ovat vain pieni näyte siitä valikoimasta, mitä meillä on tarjolla. Siirry pääkategorioihin löytääksesi täydellisen tarjontamme solmioista, ruseteista ja taskuliinoistamme.

VALITSE VÄRI ALAPUOLELTA

... JA LÖYDÄ ETSIMÄSI HÄÄSOLMIO!

SUOSITUT HÄIDEN KUVIOINNIT Näytä kaikki