RYHDY NOTCH JÄLLEENMYYJÄKSI

Kaikki Notch-tuotteet, joita myymme verkkokaupassamme, ovat Tieroomin suunnittelemia. Tarjoamalla pohjoismaiden laajimman valikoiman solmioita, solmukkeita ja taskuliinoja useissa väreissä ja kuoseissa sekä lyömättömällä laadulla, ovat Notch-tuotteet nousseet suureen suosioon.

Olemme vuosien myötä parantaneet Notch solmioiden, solmukkeiden ja taskuliinojen laatua ja rakennetta niin, että nykyisistä tuotteista asiakkaamme antavat täydet pisteet. Tarjonnasta löytyy sekä viimeisintä huutoa että klassikoita.

Tuotevalikoimastamme suurin osa on tietysti silkkiä. Lisäksi meiltä löytyy myös varsin suosituiksi kasvaneet kokoelmat villasta, puuvillasta ja pellavasta. Uusimpana tulokkaana myös neuletuotteet.

Onko sinulla kivijalkaliike tai suurempi kauppaketju? Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme ja myydä asiakkaillesi Notch solmioita, solmukkeita ja taskuliinoja? Me olemme kiinnostuneita uusista yhteistyökumppaneista ja tarjoamme jälleenmyyntisopimusta jälleenmyyntihinnoin. Suuresta varastostamme saatte tilatut tuotteet nopeasti liikkeeseenne.