SOLMIO

 

Jokaiselle miehelle.

Tieroomilla on laaja valikoima solmioita jokaiseen tilaisuuteen ja tyyliin. Solmiot miehille ja pojille. Verkkokaupastamme löytyy suoraan sanottuna solmio jokaiselle!

Kaksi leveyttä.

Sopii kaikille.

Yksinkertainen ja helposti muistettava sääntö: Puvun kauluskäänneleveys määrittää solmion leveyden. Lisäksi solmion leveyden tulee olla suhteutettuna vartalotyyppiin, kaulaspaidan malliin, puvun leikkaukseen ja solmion solmuun. Tästä syystä tarjoamme solmiot kahdella leveydellä. Jopa yli 300 kuosilla!

Notch klassinen solmio

Klassisen solmion leveys on kahdeksasta yhdeksään senttimetriin. Verkkokauppamme klassisen leveät Notch solmiot ovat 8 cm leveitä ja täydellisiä lähes jokaiselle miehelle.

Notch kapea solmio

Kapeat solmiot ovat jälleen muodissa. Verkkokauppamme kapeat Notch solmiot ovat 6 cm leveitä. Upea valinta, mikäli olet vartalotyypiltäsi hoikka ja pitkä.

 

Materiaalit.

Tieroomin valikoimasta löytyy solmioita silkistä, villasta, pellavasta ja puuvillasta.

Silkki

Silkki on yleisin solmiomateriaali ja se sopiikin käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Silkin valmistus keksittiin Kiinassa jo eKr. ja se on yhä yksi kestävimmistä solmiokankaista. Silkin ominaisuuksiin kuuluu myös, että se pitää hyvin muotonsa eikä ryppyynny helposti. Tieroomin solmiot ovat 100% silkkiä.

Silkkisolmiot

Villa

Ylellinen valinta talvisin on villasolmio, koska vuodenaika tuolloin suosii paksumpia ja karkeampia materiaaleja. Villasolmiot ovat ykkösvalinta monille asiakkaistamme ja sen huomaa selkeästi tilausmääristämme.

Villasolmiot

Pellava

Pellavasolmiot voidaan luokitella "kesäsolmioihin". Pellavasolmion materiaalin ominaisuudet sopivat kesän lämpimiin päiviin sekä rentoon tyyliin. Notch pellavasolmioissa on täydellinen sekoitus silkkiä (70%) ja pellavaa (30 %).

Pellavasolmiot

Puuvilla

Pellavan tavoin myös puuvilla kuuluu kesään. Puuvilla on materiaalina silkkiä ja villaa kevyempi, mikä tekee siitä mielenkiintoisen vaihtoehdon. Oikea valinta etenkin silloin, kun kaipaat vaaleaa väripalettia sekä monipuolisia kuoseja.

Puuvillasolmiot

Neule

Neulesolmiot kuuluvat niin arkeen kuin juhlaan, sillä ne luovat virallisen asukokonaisuuden antaen kultareunuksen arkipäivän pukeutumiselle. Neuleen pienet tasoerot luovat varjovaikutelmia, jotka elävöittävät solmiota ja antavat sille enemmän dynamiikkaa kuin tavalliselle villa- tai silkkisolmiolle.

Neulesolmiot

 

Täysipainoista laatua. Joka kohdasta.

Notch solmioissa on laadukas “Self tipping”. Tämä tarkoittaa, että myös solmion takaosa on kärkeä myöten samaa materiaalia ja kuosia. Tämä on merkki laadusta, mikäli solmionörteiltä kysytään!

Brändi.

Tartu muotiin, valitse Notch! Kaikki Notch tuotteemme ovat Tieroomin suunnittelemia ja tarjonnasta löytyy sekä viimeisintä huutoa että klassikoita.

Notch solmiot

Katso video