Solmiot

Tieroomin tuotemerkki on Notch, meidän oma design etikettimme. Pitkä kokemus ja jatkuva tuotekehitys ovat hioneet jokaiseen solmioomme täydellisen painon, paksuuden ja tuntemuksen. Sivustomme helppokäyttöisten suodattimien avulla voit rajata laajaa valikoimaamme tyypin, leveyden, värin, kuvion tai kankaan mukaan. Solmioiden ostaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa!

Lue lisää

Tuotteet 73-96 / 1004

per sivu

Tuotteet 73-96 / 1004

per sivu

SOLMIOT MUOTILISÄKKEINÄ

Solmio on miesten kaulavaatteiden kuningas, miehen tärkein muotilisäke. Kravatit edustavat tyyliä ja eleganssia. Vaikka puvut ja paidat ovat olennaisia miehen menestyksekkään pukeutumisen osalta, solmion monipuolisuus on kuitenkin yksi parhaista keinoista muokata tyyliä. Puvut ja paidat ovat usein neutraalimpia vaatekappaleita kuin kravatti. Ne toimivat hillittyinä taustoina, työntäen solmiot ja taskuliinat valokeilaan – lähes kuten maalarin maalauskangas. Rusetti eli solmuke on mahdollinen vaihtoehto solmiolle, mutta se on tarkoitettu pääasiassa juhlallisiin tapahtumiin – useimmissa tapauksissa kravatit hallitsevat kuitenkin miesten juhlapukeutumista. Vaikka useimmat ihmiset pitävät kravatteja melko muodollisina lisäkkeinä, ne ovat persoonallisuutta korostavia ja ilmaisullisia tyylin tehostajia. Tämä monipuolinen kaula-asu sijaitsee huomion keskipisteessä, vartalosi keskellä. Kannattaa siis nähdä hieman vaivaa ostaessasi solmioita – se on palkitsevaa. Enimmäkseen sinun kannattaa kuitenkin antaa oman tyylimakusi opastaa sinua – todella tärkeitä pukeutumisen sääntöjä on itseasiassa melko vähän.

VERKKOKAUPPAMME SOLMIOT

Tieroom on Euroopan ensisijainen solmio-ostosten kohde. Annamme sinulle ympärivuorokautisen pääsyn valtavaan kravattivalikoimaan, joka näyttäytyy monenlaisissa kankaissa, väreissä ja kuvioissa. Ne kaikki edustavat meidän omaa Notch tuotemerkkiämme. Käytämme vain korkealaatuisia kankaita ja todella osaavia valmistajia, jotka ovat todistaneet asiantuntemuksensa ajan myötä. Nopea toimitus, helppo palautus ja erinomainen asiakaspalvelu tarkoittaa sujuvaa, saumatonta ja vaivatonta ostoskokemusta. Kätevät sekä helppokäyttöiset hakusuodattimet mahdollistavat toiveittesi mukaisten kankaiden, värien tai kuvioiden valinnan nopeasti ja helposti. Pitkä kokemus sekä jatkuva sitoutuminen merkitsevät tuotevalikoimamme jatkuvaa parantamista ja kehittämistä. Loppumaton positiivisen asiakaspalautteen virta rohkaisee meitä ja vahvistaa vakaumustamme siitä, että teemme monia asioita laadukkaasti. Mutta jos parantamisen varaa on, haluamme tietää siitä. Arvostamme suuresti asiakkaidemme yhteydenottoja, ehdotuksia ja rakentavaa palautetta.

SOLMIOIDEMME VÄRIT JA KUVIOT

Solmion valintaprosessi alkaa tyypillisesti värin tai kuvion perusteella. Kätevät hakusuodattimet tekevät elämästäsi Tieroom-asiakkaana helppoa. Suosituimmat solmiot ovat olleet tähän saakka pääväriltään sinisiä ja punaisia. Tyypilliset kevään kravatit sisältävät usein vaaleanpunaisia, keltaisia ja sinisen vaaleampia sävyjä. Energiset oranssit solmiot eivät oikein kuulu kausittaisiin väriluokkiin ja sama koskee myös hienostuneita, beesin ja harmaan sävyisiä kravatteja. Valkoiset ja mustat solmiot ovat kuitenkin aivan oma lukunsa.

Yksiväriset solmiot (yksi huolellisesti valittu väri) ovat yleisin solmion malli. Sen rinnalla suosiosta kamppailee raidallinen solmio, armeijatyylisen taustan omaava solmiomalli. Pilkulliset kravatit luovat ajatonta muotoilua, samoin kuin pienikuvioiset solmiomallit – molemmat voivat näyttää lähes yksivärisiltä kauempaa katsottuna, jos kuvio on riittävän pieni. Suuremmat pilkut, jotka ovat usein jopa pallomaisia, luovat enemmän rentoa vaikutelmaa ja niitä kutsutaan usein polkapilkuiksi tai alkuperäisen sanonnan mukaan polka dot-pilkuiksi. Kukkakuvioiset kravatit ovat erityisen yleisiä keväällä ja kesällä. Kasmir-solmioiden tyyliin, ne ovat rennon juhlavia. Jos haluat että kravattisi tulee huomioiduksi tai se herättää jopa keskustelua, meiltä löytyy helposti keskustelut avaavia solmiomalleja, jotka saattavat omata juuri sellaiset keinot. Vaihtoehtoiset kravatit voivat helposti olla joskus jo hieman liikaakin, mutta olemme pyrkineet pitämään tasapainoa yllä inspiraation ja tyylikkyyden välillä.

PITUUS JA LEVEYS

Pituus ja leveys ovat keskeisiä asioita. Solmioidemme pituus on määritelty sopimaan suurimmalle osalle asiakkaistamme. Solmittuna kravatin kärjen pitäisi yltää vyönsolkesi korkeudelle tai hieman sen yläpuolelle – siinä ei ole paljonkaan joustovaraa. Voit itse käyttää solmion näkyvää pituutta välineenä, jonka avulla voit manipuloida ihmisten käsitystä pituudestasi, tiettyyn pisteeseen asti. Solmi solmiosi hieman lyhyemmäksi, niin sinut ymmärretään todellista pidemmäksi ja päinvastoin. Pääasiallinen tapa solmion näkyvän pituuden säätämiseksi on solmion loppupään säätö, mutta myös solmion solmun koko vaikuttaa siihen – mitä suurempi solmu, sitä lyhyempi solmio. Tieroomissa on aikuisille tarjolla kaksi solmioleveyttä - hieman leveämpi solmio (8 cm leveimmästä kohdasta), sekä hiukan kapeampi malli (6 cm). Leveämpiä malleja kutsutaan usein normaalimittaisiksi tai klassisen tyylin kravateiksi. Ohuempaa mallia kutsutaan kapeaksi tai hoikaksi kravatiksi ja sitä pidetään yleensä nuorekkaampana ulkonäöltään. Totuus on, että leveys muuttuu ajan muotivaatimusten myötä. Myös mieltymykset eroavat eri ihmisryhmien välillä. Valitse klassinen leveys, jos olet epävarma. Tutustu koko-oppaaseemme, löytääksesi tarkat mitat eri tuotetyypeille ja tuotemalleille.

Monet perheet ja ystävykset haluavat yhtenäistää solmiotyyliään häissä ja muissa tärkeissä juhlatilaisuuksissa. Siksi varastossa on saatavana suosituimpia solmiomallejamme myös lasten kokoina (poikien solmiot).

TIEROOMIN KANKAAT

Solmiomme on tehty hienoimmista kankaista. Mulberry-silkkisolmiot, laadukkaat villasolmiot, kevyen kesäiset puuvilla- ja pellavasolmiot ja jopa samettisolmiot (mikä on jo hieman paksumpi tapaus). Ne kaikki ovat korkealaatuisia tuotteita kankaan osalta. Vaikka leijonan osa kravateistamme on kudottuja, meillä on myös valikoima punottuja tai neulottuja kravatteja, jotka herättävät usein huomiota tasaisen alareunansa myötä, terävän reunan sijaan. Neulottu solmio on hienostunut lisä matkapukuusi – modernia, rentoa, tyylikästä ilmettä. Korkealaatuiset solmiomme tehdään Comossa, Pohjois-Italiassa. Notch Como-solmiomme ovat painokuvioituja, eivät kudottuja, kuten muut solmiomme.

SOLMION LASKEUMA JA VÄLIVUORI

Tieroom on vakavasti sitoutunut jatkuvaan solmioiden kehitystyöhön. Kaikkia tuotteitamme arvioidaan jatkuvasti ja niitä parannetaan tarvittaessa. Solmion laskeuma (tai laskostus) viittaa siihen, miten solmio näyttäytyy ja käyttäytyy, kun kiinnität sen niskasi ympärille. Se taas johtuu paksuudesta, painosta ja joustavuudesta, mikä vuorostaan riippuu useista tekijöistä: - käytetyn materiaalin ominaisuudet. - välivuoren paksuus, villa on paksuin. - kankaan kudostyyppi – esimerkiksi kuvioidut kravatit kudottuine kuvioineen vaativat enemmän tekstiiliä kuin yksiväriset. Näin ollen paksumpi kangas saa aikaan paksumman solmion.

Tieroom aloitti 100% villavuorisilla solmioilla, mikä onkin perinteinen suositus solmion valmistuksen piireissä. Yritysten ja erehdysten myötä olemme siirtyneet 50–50% villa / polyesteri yhdistelmämateriaalista valmistettuihin välivuoriin. Tuloksena on parempi tasapaino vakauden ja joustavuuden välillä. Näin saamme helppohoitoisemman tuotteen ja miellyttävät laskostukset. Toisin sanoen, se tekee yleensä elämästä krakasi kanssa helkutin paljon helpompaa, kun yrität saada kravattisolmut ja kolot siisteiksi.

SOLMUT

Kuinka solmin solmion? Mitä solmua minun pitäisi käyttää? Nämä ovat kaksi yleisintä kysymystä, kun kyse on solmujen teosta. Kuten aina, vastaus ei ole yksinkertainen tai suoraviivainen. Yksi näkökohta on antaa solmion paksuuden ohjata sinua. Paksumpikankainen materiaali (kuten villa, sametti, flanelli tai pellava) saa luonnollisesti aikaan suuremman solmun. Siinä tapauksessa on pienemmän tyyppisen solmun teko suositeltavaa. Sitä vastoin painokuvioinen silkkisolmio voi olla niin ohut, että se tarvitsee suuremman solmun, kuten half Windsor- tai Windsor-solmun. Tyylitajuisempi tapa on valita symmetristen ja epäsymmetristen solmujen välillä. Joka tapauksessa, jos opit four-in-hand-, half-Windsor- and the full Windsor solmut, osaat käytännöllisesti katsoen kaikki tarvitsemasi solmut. On olemassa satoja, niin sanotusti enemmän tai vähemmän hyödyllisiä solmuja tutkittavaksesi netissä, joita opetellessa voit pitää hauskaa oikein kunnolla! Muista kuitenkin, että yksityiskohtaisemmat solmut eivät kuitenkaan usein ole niin käytännöllisiä ja hyödyllisiä – monet niistä vaativat niin paljon solmion pituutta, että krakasi tulee liian lyhyeksi ja joudut käyttämään liivejä peittämään sen alaosan. Vaikka kolmiosaiset puvut näyttävät hyvältä, se ei ole pukeutumiskoodi, johon sinun tulee pakottaa itsesi liian mutkikkaan solmun takia.

KRAVATTI KAIKKIIN TAPAHTUMIIN

Solmioiden suhteen henkilökohtainen makusi on yleensä parempi opas kuin jäykkien tyylisääntöjen noudattaminen. Tiukat sekä välttämättömät käskyt ja kiellot ovat kuitenkin ilmeisen selviä asioita, kuten: "älä käytä solmiota ilman paitaa!", "älä valitse silmiinpistävää kravattia työhaastatteluun ja hautajaisiin!" tai "älä käytä solmiota shortsien kanssa". Mutta varmasti on olemassa harkinnan arvoisia yhdistelmiä, lukuun ottamatta päivänselviä sellaisia. Osaavasti esiteltynä solmio voi tehokkaasti auttaa sinua välittämään lähes millaista haluamaasi vaikutelmaa tahansa.

Viesti ammattimaisuutta toimistossa esimerkiksi hillityllä kravatilla ja tummalla, muodollisella puvulla. Jos olet lakimies, niin laivastonsininen solmio saattaa auttaa sinua näyttämään luotettavalta. Mitä tummempi sininen, sitä konservatiivisempi vaikutus. Punaisesta solmiosta on tullut vallan tunnusmerkki, minkä vuoksi se on niin suosittu poliitikkojen, yritysjohtajien ja muiden vaikutusvaltaisten ihmisten keskuudessa. Punaisia solmioita käytetään yleisesti yritysasujen osana, mutta yleensä ne ovat tummemman sävyisiä. Tummanpunaiset tai viininpunaiset solmiot ovat yrityselämän klassikoita ja yhdistettynä hiilenharmaaseen yrityspukuun, sulaudut minkä tahansa työpaikan pukeutumiskoodin mukaiseksi tyyliniekaksi. Puku ja yksivärinen solmio, hienovaraisen värinen sellainen, on lähes aina hyväksytty yhdistelmä.

Häät ovat yleensä puolirentoja, enemmän optimistisempia kuin muodollisia tapahtumia, mutta silti juhlallisia. Häät avaavat mahdollisuudet käyttää suurempaa osaa värispektristä. Ihmiset kuitenkin tuskailevat usein hääpukeutumisen kanssa. Morsiamen ja sulhasen valokeilaan asettaminen on vakiintunut perussääntö, mutta aina ei ole helppoa tietää, mikä on liikaa ja mikä ei riitä. Ellet itse sitten ole erityisen itsevarma pukeutuja, on vierailla yleensä taipumus pukeutua varovaisen hillitysti, iloisesta tilaisuudesta huolimatta.Samppanjan väri sekä hillityt vaaleanpunaiset ja minttuiset sävyt ovat sulhasten suosituimpia värejä. Todennäköisesti osallistut kuitenkin erilaisten väriteemojen kyllästämiin häihin. Jos olet tuleva sulhanen ja haluat ottaa pykälän verran lisää tyyliä käyttöösi, kannattaa valita kravatti – meillä niitä on melkoinen valikoima, todellakin. Tällaiset perhejuhlat ovat myös tärkein kohtauspaikka vaatetuksen ilmeen yhteensovittamiseksi ihmisryhmien kesken. Sen vuoksi valtava varastomme sisältää useita solmiomalleja myös lapsille. Tarkista verkkosivullamme hääsolmioidemme valikoima, jos se alue on kiinnostava ja ajankohtainen.

Jos asiayhteys on sitäkin rennompi, avaa se enemmänkin mahdollisuuksia tyylin ja luovuuden asumaailmassa. Koko kuvioiden maailma on silloin avoinna. Tieroomin valtava tarjonta kattaa koko kuvioiden kirjon, vakiokuvioista, kuten pilkuista, raidoista ja pienikuvioisista lisäkkeistä, juhlallisempiin, kuten kasmir solmioihin. Tarjoamme myös vaihtoehtoisia, esityksellisiä kuvioita omaavia solmiomalleja. Kevyet ja kirkkaat värit sekä kirkkaammat kuviot sopivat kevään ja kesän puutarhajuhliin sekä öiseen juhlintaan. Kudottu kravatti antaa sinulle parhaat puolet kahdesta maailmasta, puolimuodollisesta tyylistä sekä rennosta muotimaailmasta. Kun yksilöllisyytesi kehittyy, niin myös mahdollisuus laajentaa omaa muotitajuasi kasvaa.

Huomaamattomat asut voivat kuitenkin osoittautua vääriksi valinnoiksi lähes missä tahansa tilanteessa. Jopa näennäisen rennot, sosiaaliset kontekstit voivat luoda odotuksia ja vaatimuksia asusi suhteen, mutta useimmiten sellaiset asiat on osattava lukea rivien välistä. Siis, riippumatta siitä, kuinka tietoinen käskyistä ja kielloista, kiinnitä aina huomiota sekä pukeutumiskoodeihin että asiayhteyksiin, epäsuoriin sekä selkeästi määritettyihin pukeutumiskoodeihin. Siirry hitaasti perustasolta uudistuneeseen muotoiluun, rakentaen muodillista itseluottamusta askel askeleelta. Kun voit viimein kutsua itseäsi “fashionistaksi”, kykenet rikkomaan "muodin kieltoja", näyttäen silti upealta

.

SOLMION YHDISTÄMINEN PUKUJEN, PAITOJEN JA MUIDEN LISÄKKEIDEN KANSSA

Asukokonaisuutta luodessa kannattaa keskittyä kontrastiin kankaan, värin sekä kuvion osalta. Tasapaino on avainasemassa ja se saavutetaan tehokkaimmin kontrastin avulla. Eloisan puvun tai bleiserin kanssa kannattaa pitää kaula-asun design vaatimattomampana ja päinvastoin. Jos haluat käyttää raidallista solmiota raidallisessa paidassa, varmista, että näiden kahden vaatekappaleen raidat ovat erikokoisia. Sulava silkkisolmio voi pitää villaisen taskuliinan seurasta ja niin edelleen.

Solmioosi hienosti sopivan taskuliinan löytäminen on todennäköisesti se paras tapa antaa solmiolle lisäpuhtia. Älä jää ansaan käyttäen samaa designia solmiossa ja taskuliinassa – taskuliina voi antaa niin paljon kuvioiden, värien ja materiaalien yhdistämisen suhteen. Sellainen luo hieman virkapukumaista, staattista ilmettä. Yhdistelmien luonti on kuitenkin tietoinen valinta, jossa kaikki on hyvää ja hyvin. Solmioneulat (solmiopitimet) lisäävät myös aromia solmioosi, lukuun ottamatta sen päätarkoitusta pitää krakasi poissa keitostasi ja muutenkin kontrollissa. Jos opit koordinoimaan kravattisi muiden lisäkkeiden, kuten rintanappien, huivien ja vöiden kanssa, voit nopeasti tulla siksi moderniksi, hienostuneeksi mieheksi, jonka tyyli on ohikulkijoiden kateuden kohde. Saatat joutua jopa johonkin niistä kiiltäväsivuisista muotilehdistä, ken tietää. Voit lukea lisää yhteensovittamisesta ja yhdistelystä asiaan perehtyneestä oppaastamme.

Tieroomista löytyy solmio kaikille, tapahtumasta riippumatta!